! UW AANKOOP GEEFT UW AANVAARDING VAN DEZE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN.
! NIET UW BESTELLING TE BEVESTIGEN ALS U ZE NIET TE ACCEPTEREN.
! RESERVS DE RECHTEN TE VERWERKEN EN VERZENDEN VAN BESTELLINGEN ALS DE VOLGENDE
! ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN TOEGESTAAN, MET EEN BEVESTIGDE OVEREENKOMST VAN DE KOPER.
! DE KOPER STEMT ERMEE IN ZICH TE HOUDEN AAN AL DEZE VOORSCHRIFTEN VAN HET BEDRIJF BIJ HET PLAATSEN EN OM MET ONS OP.

DISCLAIMER

1. Aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het gebruik van de geleverde producten. Het materiaal op deze web site (en op de sites van en naar deze site) is voor algemene informatieve doeleinden en is niet bedoeld om te bevorderen of ondersteunen het nemen van anabole/androgene steroïden of andere drugs. Door het bekijken van deze informatie en de aankoop van steroïden u gaat ermee akkoord om voor altijd te redden onschadelijk koop anabolen, haar bestuurders, directeuren, of rechtverkrijgenden van enige schade hoe dan ook ontstaan, bekend of onbekend, vorrzien of onvoorziene.

2. Geen voorstander van te moedigen, te bezitten of proberen te verkrijgen van anabole steroïden of andere gereguleerde stoffen en kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de acties van onze kijkers en klanten.

3. De beschrijvingen en adviezen worden aangeboden op deze site zijn niet medisch suggesties of advies, maar zijn over het algemeen gebaseerd op speculatieve en subjectieve waarden. Elke sporter die overweegt het nemen van deze geneesmiddelen dient altijd eerst overleg met een arts als hun misbruik en gebruik zonder toezicht kan leiden tot schadelijke en blijvende bijwerkingen. We hebben hard afkeuren van de toediening van geneesmiddelen aan minderjarigen tot betere sportieve prestaties.

PRODUCTEN GARANDEREN

4. Alle producten zijn afgedrukt expriation data. Als u de ontvangen producten met verlopen datum, gebruik dan niet en neem contact met ons op. Tenzij anders vermeld, onder voorbehoud van uw wettelijke rechten ten aanzien van kwaliteit en geschiktheid voor het doel, maken we geen verklaringen of garanties, hetzij uitdrukkelijk of impliciet, van welke aard dan ook met betrekking tot de verkochte producten.

DE AANKOOP VOORWAARDEN

5. Voor het bestellen van producten of diensten van ons moet je minstens 21 jaar oud zijn.
neemt geen verantwoordelijkheid voor de bevestiging van de invoer en-voorschriften van de aankoop en de koper land van herkomst. Alle producten worden verzonden
• op het volledige risico van de koper.
• in de overeenkomst van de holding voorbehouden aan een juridische actie, dat kan worden ingesteld tegen de koper, indien deze niet handelt in overeenstemming met de regelgeving en de invoer wetten van het land van bestemming.

6. De prijzen zijn onderhevig aan verandering volgens de Internationale wisselkoersen en wijzigingen in de kostprijzen zonder verdere aankondiging.

7. De beschikbaarheid van de producten is onderworpen aan veranderingen zonder verdere kennisgeving.

8. Annuleren van bestellingen, nadat de betaling is verwerkt, worden niet geaccepteerd.

9. Na je aankoop ontvang je ellectronic wetsvoorstel waarin ook uw ordernummer, de specificatie van uw bestelling, gebruikersnaam en wachtwoord (dat u het/kiezen/n), die zal u toelaten om te controleren de status van uw bestelling.

LEVERING PRODUCTEN

10. Wij verpakken van onderdelen in carbon foto papier. Xray zal niet door.

11. Wij leveren de bestelde goederen aan de i-de door u gegeven op het moment dat u hebt gemaakt van uw bestelling.

12. Geschatte levertijd voor onze gewone luchtpost zending: maximaal 10-13 dagen binnen de verenigde staten, en 9-12 dagen voor Europa, voor Express – 1-3 werkdag. Noch kunnen we verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de levering veroorzaakt door vakantie, of door de post service in de kosten van de levering. Alle data die wij u geven voor de levering zijn slechts bij benadering en zullen wij niet aansprakelijk zijn voor enig verlies, kosten, schade, kosten, door de Post of kosten veroorzaakt door een vertraging in de levering van de goederen, tenzij veroorzaakt door onze nalatigheid. Duitsland, Canada, Australië leveringen vinden plaats met geregistreerde post (geen express verzending) dat duurt 12-15 werkdagen. Op deze manier is de kans voor items te krijgen in beslag genomen op maat zijn meerdere malen lager. Als het pakket niet bezorgd te wijten aan de klant problemen (was niet thuis, niet-item van de post in de tijd) zijn we niet in staat zijn om nogmaals versturen van uw items. Alleen voorwerpen in beslag genomen door de douane of beschadigde levering binnen worden opnieuw verzonden.

13. U wordt eigenaar van de goederen die u hebt besteld als ze eenmaal zijn afgeleverd op het door u opgegeven afleveradres. Zodra de goederen zijn geleverd, we hebben niet langer meer de verantwoordelijkheid voor enig verlies of beschadiging van de goederen.

14. Bij de douane hebben we 99.9% kans op succes naar de VS, 99.5% succes in Canada en Europa en 97% naar Zuid-Afrika. Zelfs als de producten in beslag genomen ( 1% mogelijkheid op basis van onze statistieken door jaren), dekken wij 100% van het verlies.

AANSPRAKELIJKHEID

15. Scheepvaart indien onjuiste informatie wordt verstrekt door de koper, zal de bestelling worden misdelivered en/of teruggestuurd naar de afzender. neemt geen verantwoordelijkheid voor om de verliezen als gevolg van deze verkeerde aflevering of voor verliezen optreden. De belangrijkste reden is dat de zendingen zijn onverwijderbare door discrete verzending.