HOE LANG IS HET HELE PROCES VAN BESTELLEN EN VERZENDING?

Orderbevestiging met de lijst van de gekochte producten is verzonden naar uw contact e-mail zodra de bestelling is geplaatst.

Zodra de betaling is ontvangen, wij verpakken en verzenden uw bestelling binnen 2-5 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de methode van onze verzendkosten, postdienst efficiëntie, douaneafhandeling, het internationale douanevervoer, enz., dat is de reden waarom kunnen we alleen maar geven u een schatting op basis van onze statistieken en ervaring.

Meestal verzending naar de VS (waar de meeste van onze klanten vandaan komen) duurt van 7 tot 15 werkdagen nadat tracking code wordt verstrekt.

HOE WORDEN PRODUCTEN GELEVERD?

Na een succesvolle betaling, wordt uw bestelling is doorgegeven voor de scheepvaart en de tracking code wordt geleverd binnen 2-5 werkdagen.

Wij maken gebruik van EMS (USPS) traceerbaar verzendkosten die handtekening vereist bij aankomst van het product. Alle pakketten kunnen worden getraceerd via deze sites:

https://www.usps.com (verenigde staten bestellingen bij het item al in de VS)

http://www.track-trace.com/post (pakketten verzonden naar elk land op elk moment van de levering)

HOE BULK/GROTE HOEVEELHEID BESTELLINGEN VERZONDEN?

Als de bestelling is ook groot genoeg om niet passen in de zending dezelfde envelop als een kleine bestelling, garanderen wij de bestelling zal worden verdeeld in de benodigde hoeveelheid van de pakketten. Ongeacht hoe groot uw bestelling ook is, verzekeren wij u dezelfde discretie niveau en het verpakken is net als bij een kleine bestelling. Plus het maakt niet uit op uw bestelling betaalt u de verzendkosten slechts één keer.

HOE LANG DUURT DE VERZENDING PROCESS?

Geschatte levertijd is 5-17 werkdagen, afhankelijk van de bestemming.
5-12 werkdagen verenigde staten, Canada, Europa en Azië
8-17 dagen naar Zuid-Afrika

IS ER EEN MOGELIJKHEID VOOR EEN VERZENDING VERTRAGING?

Verzendtijd is afhankelijk van verschillende factoren, zoals postal service-efficiëntie, douaneafhandeling, het internationale douanevervoer, enz., dat is waarom we geven u een schatting op basis van onze statistieken en ervaring.

Meestal 80-85% van de luchtpost pakketten aankomen met 10 dagen, en 15-20% komt binnen 10-15 werkdagen. Dit is een reflectie van inconsistenties met de verschillende post vertegenwoordigers, en niet door ons geboden diensten. De belangrijkste vertraging gebeurt als gevolg van inklaring in het land waar de producten worden verzonden van en de douane in het land van bestemming. In het geval u merkt dat in uw trackingcode niet beweegt tijdens het 5 dagen dit is de belangrijkste reden waarom dit gebeurt.

Elke internationale zending normaal loopt door de lokale en nationale postdienst in het land van herkomst, dan de uitvoer, alsmede de verzending overdracht via de poorten van uitgang, doorvoer naar land van bestemming met internationale postdienst, de invoer in het land van bestemming (inklaring), en ten slotte de lokale en nationale postdienst in het land van bestemming. Elke opeenvolgende stap heeft een invloed op de levertijd. Zelfs als de meerderheid van deze stappen met succes zijn uitgevoerd in een tijdige wijze, inefficiëntie of tijdelijke inactiviteit tijdens een enkele stap is genoeg te verlengen levertijd meer dan de gebruikelijke en de toegewezen tijd.

HEB JE het SCHIP NAAR P. O. DOZEN?

Ja, verschepen wij aan de P. O. Dozen.

IS EEN HANDTEKENING NODIG IS VOOR DE SCHEEPVAART EN WAAROM?

Ja, onze verzendkosten methode vereist handtekening van uw kant bij de levering. Dit stelt ons in staat om te vechten frauduleuze terugvordering wanneer de klant zijn bestelling en beweert dat hij nooit iets ontvangen. Wij hebben 99% van de succesvolle koers van het winnen van een dergelijke geschillen credit card, omdat wij zorgen voor de correspondentie met de klant de bestelling, beeld van ons perceel en de bevestiging van de postdienst van dat artikel wordt geleverd. Integendeel, elke frauduleuze geschil harms credit verslag van fraude en invloeden zijn krediet geschiedenis plus maakt hem betalen van $25 tot $200 voor onrechtmatige geschil.

WAAR HEB JE HET SCHIP UIT?

De scheepvaart wordt geregeld vanuit India, Singapore, Thailand, de Europese Unie. Onze organisatie naam niet vermeld op elke verpakking en leveringen zijn gemaakt van diverse scheepvaart punten om te zorgen voor maximale discretie en de hoogste kans op een succesvolle levering.

WELKE LANDEN LEVEREN JULLIE?

Wij verzenden wereldwijd.

WAT ALS HET PAKKET WORDT IN BESLAG GENOMEN DOOR DE DOUANE?

We hebben een 99,9% succes debiet naar de VS, Canada, Europa en Zuid-Afrika. Zelfs als de producten in beslag genomen (1% mogelijkheid op basis van onze statistieken door jaren), wij bieden voor herlevering of creditering naar nieuwe aankoop op onze site. Wij hebben u nodig om e-mail ons officieel bericht van post office of aangepast dat het pakket is gestopt, en we regelen een nieuwe levering binnen 3 werkdagen.

VERZENDKOSTEN SITE ZEGT TRACKING-BESTAAT NIET

Tracking kan worden gedaan na 72 uur, omdat uit ons delivery center-pakket gaat naar logistiek magazijn en wacht op maat. Als tracking code wordt niet weergegeven in het systeem na 3 werkdagen, neem dan contact met ons op en we zullen de kwestie onderzoeken.

Wij raden onze USA klanten te gebruiken track-trace.com site-item bereikt verenigde staten. Na dat u kan gebruiken USPS site voor het bijhouden van uw pakket. Wij raden u aan om uw e-mail op USPS site om elke update van de status van levering.

MIJN TRACKING CODE NIET VERPLAATSEN

Meestal gebeurt dit wanneer items worden gehouden op maat en wachten op de douane-inklaring. Dit betekent niet enkel probleem. Maar als uw tracking code wordt geen vooruitgang geboekt binnen 10 dagen neem dan contact met ons op en we zullen de kwestie onderzoeken. Ook kunnen wij u adviseren contact op met uw lokale EMS (USPS) office met de tracking code om gedetailleerde info waar het item is nu.

RESHIPPING TE LANG

Wij weten dat u wilt om producten zo snel mogelijk.

Maar ons doel is om het aan u te leveren, zonder problemen.

Als wij verzenden pakketten met anabole steroïden een na de ander om u en uw aangepaste service kunt beginnen met het controleren van ALLE pakketten verzonden naar UW adres uit alle hoeken van de wereld.

Zo is er een vertraging met de scheepvaart.

Ook pakketten doorgeven door middel van het EXPORTEREN van een aangepast besturingselement. Als wij verzenden pakketten op hetzelfde adres, elke 1-2 weken in het beslag kan worden gelegd op de exportcontrole.